Bestuur

Mariska van Duuren-Vlieg (interim voorzitter)

Ik ben dus Mariska (37) en woon een groot deel van mijn leven hier op de Greiden in Heerenveen.
Ik ben getrouwd en samen met mijn man heb ik twee prachtige dochters.
Ik kreeg zo’n tien jaar geleden te horen dat ik een spierziekte (LGMDR1) heb en sinds een aantal jaren zit ik dan ook thuis, omdat het werken voor de klas echt niet meer lukte. Wel ben ik altijd gemotiveerd te kijken naar de dingen die nog wel goed kunnen. Dus probeer ik mij in te zetten op de school van mijn kinderen, voor het VN-Panel voor een toegankelijk Heerenveen en sinds een aantal jaren ben ik voorzitter van Speeltuin de Greiden in Heerenveen en ik doe dit alles met onwijs veel plezier.  Najaar 2022 kwam Anton Melein bij mij of ik zijn stokje niet wilde overnemen als voorzitter van Buitengewoon de Greiden. Hoewel het best een hele uitdaging is om dit erbij te pakken, kijk ik er met veel plezier naar uit om met Buitengewoon de Greiden meer te organiseren binnen de wijk.
De komende tijd zul je mij dus vast vaker voorbij zien komen en ik zal nu alvast verklappen: we zoeken mensen die net zo enthousiast zijn als wij als bestuur om leuke dingen te organiseren!
Dus wil je helpen Buitengewoon de Greiden nog meer op de kaart te zetten?? Kom erbij!

 

Erik Jansen (Penningmeester)

Vanaf september 2021 ben ik betrokken bij Buitengewoon de Greiden als penningmeester. Ik woon vanaf 2010 in de Greiden. Ik ben iemand die niet kan stilzitten en moet dus altijd wat te doen hebben. Ik kan hiermee dus mijn bijdrage leveren aan de wijk, wat ik erg belangrijk vind

 

 

 

 

 

 

Anton Melein (lid)

Hoi, ik stel mij graag even aan jullie voor. Ik ben 57 jaar oud, getrouwd, drie kinderen en de voorzitter van de wijkvereniging. Ik woon sinds mijn 8e in deze mooie wijk. Mijn interesses voor sociaal-maatschappelijke thema’s, de verbetering van de openbare ruimten, het iets kunnen betekenen voor wijk en medemens zijn de aanleiding geweest dat ik nu al weer een aantal jaren bij de wijkvereniging betrokken ben. We begonnen in 2017 als een social experiment, maar na onze rapportage aan de toenmalige gemeenteraad had ik samen met anderen het gevoel dat onze taak niet af was. Dit resulteerde in de oprichting van onze wijkvereniging in 2019. Ik hoop dat we ons team in 2023 hebben kunnen uitbreiden, immers, hoe leuk is het om wat te kunnen betekenen voor je eigen buurt en wijk! Ik zie mijzelf als een goede netwerker voor de Greiden, heb goede connecties binnen de gemeente, het bedrijfsleven en de politiek.

 

 

 

 

 

Tineke Lootsma

Sinds 1992 woon ik in Heerenveen.
In juni 2015 ging ik met pensioen na een werkzaam leven van ruim 40 jaar.
Twee heren van de Gemeente Heerenveen kwamen in 2017 mij vragen of ik wilde meedoen met het experiment De Greiden.
Dat leek mij heel leuk en ik ben dan ook vanaf het eerste begin betrokken geraakt bij BUITENgewoon De Greiden.
Ons inzetten voor de wijkbewoners, de wijk mooier en leefbaarder te maken zijn o.a. de doelen waarnaar wij proberen te streven.