Bestuur

Anton Melein (voorzitter)

Hoi, ik stel mij graag even aan jullie voor. Ik ben 57 jaar oud, getrouwd, drie kinderen en de voorzitter van de wijkvereniging. Ik woon sinds mijn 8e in deze mooie wijk. Mijn interesses voor sociaal-maatschappelijke thema’s, de verbetering van de openbare ruimten, het iets kunnen betekenen voor wijk en medemens zijn de aanleiding geweest dat ik nu al weer een aantal jaren bij de wijkvereniging betrokken ben. We begonnen in 2017 als een social experiment, maar na onze rapportage aan de toenmalige gemeenteraad had ik samen met anderen het gevoel dat onze taak niet af was. Dit resulteerde in de oprichting van onze wijkvereniging in 2019. Ik hoop dat we ons team in 2023 hebben kunnen uitbreiden, immers, hoe leuk is het om wat te kunnen betekenen voor je eigen buurt en wijk! Ik zie mijzelf als een goede netwerker voor de Greiden, heb goede connecties binnen de gemeente, het bedrijfsleven en de politiek.

 

Erik Jansen (Penningmeester)

Vanaf september 2021 ben ik betrokken bij Buitengewoon de Greiden als penningmeester. Ik woon vanaf 2010 in de Greiden. Ik ben iemand die niet kan stilzitten en moet dus altijd wat te doen hebben. Ik kan hiermee dus mijn bijdrage leveren aan de wijk, wat ik erg belangrijk vind

 

 

 

 

 

 

 

Marianne Westerberg

Ik ben als wijkbewoner vanaf het allereerste begin als vrijwilliger betrokken bij onze wijkvereniging BUITENgewoon de Greiden. Inmiddels ben ik lid geworden van het bestuur en hoop samen met de medebestuursleden en alle vrijwilligers een bijdrage te leveren aan onze hoofdthema’s Groen, Spelen, Sociaal en Veiligheid.

 

 

 

 

 

Tineke Lootsma

Sinds 1992 woon ik in Heerenveen.
In juni 2015 ging ik met pensioen na een werkzaam leven van ruim 40 jaar.
Twee heren van de Gemeente Heerenveen kwamen in 2017 mij vragen of ik wilde meedoen met het experiment De Greiden.
Dat leek mij heel leuk en ik ben dan ook vanaf het eerste begin betrokken geraakt bij BUITENgewoon De Greiden.
Ons inzetten voor de wijkbewoners, de wijk mooier en leefbaarder te maken zijn o.a. de doelen waarnaar wij proberen te streven.

 

 

 

 

Tiny van Amersfoort

Sinds de oprichting van Buitengewoon de Greiden ben ik lid van het bestuur.
Mijn aandacht en interesse gaat vooral naar veiligheid en verkeer.
We wonen sinds 1973 in de greiden en hebben 1 dochter, schoonzoon en 3 kleinkinderen.
We hebben in de loop der jaren veel zien veranderen,
Inmiddels zijn we enkele jaren met pensioen en vinden het leuk om vrijwilligerswerk te doen.
Als bestuur proberen we zo veel mogelijk mensen te betrekken bij de dingen die we doen, zowel oud als jong.
We willen graag dat onze wijk een prettige wijk is om in te wonen.